Ann-Charlotte

Direktlänk till inlägg 8 september 2011

Allmänt, PRIVAT: Dagen

Av ann-charlottesjogren - 8 september 2011 19:00

Har varit duktig idag tycker jag, i alla fall rätt så... Först ta mig upp till vårdcentralen för att lämna journalerna kring min fot eftersom att jag ska vara hos läkaren imorgon kl 11.00!! Träffade även på min fina vän Linda som jag ska vara kattvakt åt då hon o hennes franska bulldog åker upp till Stockholm på tisdag i två veckor framåt!! Träffade på henne vid vårdcentralen så hon följde med mig in o lämnade journalerna i receptionen som avtalat, sen pratade vi lite snabbt o kort.. För jag skulle som sagt vidare...


För jag skulle som sagt vidare upp till tandhygienisten, INGA hål eller något bara en liten tandsten bakom tråden som jag har på insidan av framtänderna på min underkäke!! Stolt över mig själv eftersom att jag inte sköter mig när det kommer till o borsta mina tänder o att jag dricker läsk!! Dock INTE i samma mängder som tidigare... Sen fick jag telefonnumret till tandspecialisterna med för att kunna ringa o boka en konsultation angående ny fast tandställning!! 


En sådan bekommer inte mig ett dugg, men väljer att vänta lite med o ringa till dem med tanke på att ENBART konsultationen för sig kostar 825 eller 875 kr!! Visst låter kanske inte så värst mycket men jag har en begränsad inkomst o en del saker kommer faktiskt före mina tänder!! Så dem kan vänta lite till..


Dagen har förövrigt bestått av ENORM både ångest o panik, trodde jag skulle spy när jag skulle in på vårdcentralen, likaså när jag satt o väntade på o bli inkallad till tandhygienisten!! Tog ett tag innan det släppte, sen släppte dem för att sedan flyga på mig igen när jag väntade på bussen för o åka ner till Valen o handla lite saker!! Kan bero på att jag vaknade inatt o precis hann ut på toan innan allt rann ur mig (ursäkta infon!!!), sen hade jag inte fler tabletter hemma för o stoppa detta!! 


Men tror jag har funnit tjuven i det hela varför jag har ont i min mage o varför allt rinner ur mig om jag inte äter Loperamid... De flesta av mina mediciner innehåller laktos o jo vad är jag? Jag är laktosintolerant, men jag MÅSTE äta dessa medicinerna för att klara av dagen, så ska fråga läkaren imorgon om hon kan vara snäll o skriva ut Loperamid till mig!! Så får ta upp det med min läkare på psyk den 19:de den här månaden (skriver inte ut ADHD-läkare längre eftersom att jag bara har honom nu o ingen annan!).


Sen när jag väl kom hem vad såg jag då? JO mitt mobila internet var/ÄR sönder så ringde min mamma smått förtvivlad o irriterad/arg över detta... Men skickade inte allt för många minuter efter det till henne att jag lyckats rädda modemet så att det FÖRHOPPNINGSVIS håller ett tag till!!!


Ah jag vill se det på mitt konto NU så jag kan åka till IKEA på lördag, men annars får det bli nästa helg istället om inte annat!! Inget jag kan göra åt saken, jag är fortfarande förkyld o mår dåligt, men nu har det övergått till att jag hostar istället o vågar inte hosta för mycket... Känns som om att jag kommer att spy då, så håller igen vissa hostattacker!! 


Efter att jag varit hos läkaren imorgon så ska jag upp en sväng till min fina vän Linda som jag nämnde i början av detta inlägget!! Sen så ska jag hem o städa, kolla igenom vissa saker, skriva ner en del saker utifall det blir att jag åker till Svågertorp på lördag!! Men måste dammsuga o ska verkligen gå loss med dammsugaren imorgon på mina bananflugor... Ska se till o bli av med så många av dem som möjligt genom o dammsuga upp dem så det så!!


Felix är duktig o hjälper till han med genom att försöka fånga dem, han lyckas emellanåt, för den delen så har han numera fått smeknamnet Flipp också... Han får såna ryck o flyger runt i lägenheten så Flipp kallar jag honom allra främst då han får dessa tok rycken, tur jag ska köpa nya möbler osv... Sen ska jag se om jag kan få upp min takfläkt med så jag slipper den som står på bordet...


För dem ska bort de borden, behöver dem inte, förutom att jag ska in på IKEA så ska jag in om Siba o Rusta, så att jag kan måla klart o hela den biten plus köpa tvätt o sköljmedel med mera!! Så hade varit bra med ett körkort o bil nu, men äh det löser sig på ett eller annat vis!! Jag kom ju på en lösning till mitt trasiga mobila internet modem... Så då ska jag nog allt kunna komma på en lösning på dessa problem med!!


 


Har inte vilat idag heller är skit trött men kan inte få någon ro i kroppen, jag orkar inte duscha innan jag åker till läkaren imorgon utan det får bli efter!! För imorgon är trots allt ingen vanlig dag för det är faktiskt MIN FÖDELSEDAG!!! Det jag först hade önskat mig strök jag rätt fort då jag såg vad det skulle komma till o kosta o min mamma höll med om den saken!! Dem pengarna kan vi lägga på annat!!


Felix aka Flipp ligger helt utslagen här bredvid mig o sover... Inte konstigt så som han har flugit runt här hemma innan!! Usch idag är det  3 veckor om man räknar med den 25/8 sedan jag lät Puma somna in... Det känns än idag som om att det var idag jag gjorde det... Vill ha hunnit vara på IKEA innan jag hämtar hennes aska/urna, för hon ska få en helt egen hylla med ljus o bilder på henne själv, Puma o jag när hon somna in, bilder med Felix o henne!! Sen ska så klart urnan stå där på den hyllan så att hon vet om att hon aldrig kommer att bli bortglömd o att jag skänker o tänker på henne dagligen samt visar hur mycket jag saknar henne...


Hon var mitt första helt egna husdjur, jag betalade allt gällande henne själv, betalade henne med mina egna pengar, köpte saker till henne för mina egna pengar, jag la ner mycket pengar på henne, summor som många inte tror!! Men de personerna har jag raderat ur mitt liv som tror att jag lät henne somna in bara för att bli av med henne eller för att så skulle vara!! 


Detta inlägget har verkligen INGEN som helst röd tråd alls, men idag orkar jag inte bry mig... Har en obehagskänsla inom mig, eller känslor då det inte bara är en känsla... Gillar INTE dessa dagarna alls, blir inte en sen kväll idag plus att jag ska ta Loperamid innan jag lägger mig tillsammans med de andra kvällsmedicinerna plus sömntabletterna!!! 


För jag är den att har någonting hänt mig så är jag rädd att samma sak ska upprepas dagen o veckorna efter med!! Irrationellt jag vet, men i mitt huvud så är det inte det!! Inser nu att jag är sjukare nu än när jag insjuknade som många sagt till mig... Men det går inte i mitt huvud, visst ser jag själv att jag är sjukare o märker av det, det är jag som får tampas med mig själv dagligen!! Har velat skära mig något otroligt mycket idag, men har jag gjort det?! , jag har lovat o ALDRIG mer göra mig själv illa om än att man aldrig ska säga aldrig!! 


Med tanke på att jag ska vara hos läkaren kl 11.00 så måste jag gå hemifrån kl 10.30 som SENAST, bara för att jag ska vara ute i god tid o inte komma försent!! Detta gör att jag måste gå upp ALLRA senast  08.30, för jag vet hur jag är o har blivit... Jag skjuter upp saker hela tiden o i sista sekunden så gör jag det jag skulle gjort för si eller så länge sedan!! Räcker o kolla på städningen egentligen, visst nu är här inga sopor inne mer än en som jag har o kastar sopor i... Men jag har inte dammsugit eller dammat eller något sådant som jag så länge sagt att jag ska göra... Men jag måste ta tag i det imorgon oavsett om jag vill eller inte, orkar eller inte det måste göras ifall jag ska till IKEA inom kort!!

 
 
Suzie

Suzie

8 september 2011 20:41

Hej super fin och härlig blogg ! :)

Du kan gärna få kolla in min !! :)

Kram // S

http://www.Mylifeass.bloggplatsen.se

ann-charlottesjogren

8 september 2011 20:57

Tack så mkt :) Du har kanske inte ngn fråga?! Har du kollat in min blogg o skrivit fin kritik om den så är det en självklarhet att jag kollar in din med då :)!!

Kram// A-C

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ann-charlottesjogren - 27 november 2013 23:25

Det är ett bra tag sedan jag skrev sist, anledningarna är många... Både i negativ o positiv bemärkelse, under detta året som har gått så har otroligt många saker hänt!! Gjorde en undersökning som har fast ställt en diagnos vad det gäller min mage o m...

Av ann-charlottesjogren - 25 december 2012 22:40

Ännu en kväll var jag sitter o funderar o tänker på vad är det som går fel o blir fel... Så fort jag hittar en kille som verkar o vara intresserad utav mig precis som jag är av honom så försvinner ALLT!!! Alla killar säger att det är inget fel på mig...

Av ann-charlottesjogren - 22 december 2012 22:09

Idag har jag sovit i lägenheten i EXAKT en vecka (natten till imorgon då vill säga!). Det tar sin lilla tid då min fot sätter rätt så många stopp o spärrar, men idag eller ja rättare sagt ikväll bestämde jag mig för o trotsa den o dessa DJÄVULSKA smä...

Av ann-charlottesjogren - 20 december 2012 22:21

Herregud, imorgon så har jag bott i den här lägenheten i 1 vecka, sen är det julafton på måndag... Ska fira julafton hemma hos min mamma, vad som sker på nyårsafton eller vad jag ska göra är ännu oklart... Blir väl som förra året att jag sitter ensam...

Av ann-charlottesjogren - 20 december 2012 22:21

Herregud, imorgon så har jag bott i den här lägenheten i 1 vecka, sen är det julafton på måndag... Ska fira julafton hemma hos min mamma, vad som sker på nyårsafton eller vad jag ska göra är ännu oklart... Blir väl som förra året att jag sitter ensam...

Presentation/Profil


Behandla mig på samma sätt som du själv vill bli behandlad! Min blogg handlar om hur det är o leva med psykiska problem/handikapp men även fysiska sådana!

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig

22 besvarade frågor

Gästbok

Antal besökare

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards